Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)Deutsch (Deutschland)

Eightball Factory

123 Biljarts

Beijk Catering

Welkom

Gegroet poolvrienden,

Het is weer zover. De 20e Open Groningen komt er weer aan.

Waar blijft de tijd. Inmiddels alweer 19 edities geweest van dit schitterende toernooi en nog steeds is het een toernooi met zijn eigen eigenzinnige karakter waar wij als orgnisatie zeer trots op zijn.

Een eigenzinnig toernooi in het o zo'n mooie eigenzinnige Groningen, een stad met interationale allure, met zijn geheel eigen sfeer. Dit maakt Cue Actions 'Open Groningen' de gelegenheid voor zowel topsporters uit de wijde omgeving en onze eigen 'Local Heroes' om het tegen elkaar op te nemen.

Net als vorig jaar is Cue Action Open Groningen aangemeld als een TOP-toernooi bij de KNBB poolranking. De te verdelen punten kun je vinden via deze link

Naar aanleiding van onze evaluatie van vorig jaar zijn wij gemeend een aantal items aan te passen. Als eerste de inschrijvingen. Via verschillende kanalen was het mogelijk om je in te schrijven. Iets wat door sommige spelers wat te vrijblijvend werd gebruikt. Daarom is het vanaf dit jaar alleen nog maar mogelijk om je in te schrijven via de website via het tabblad Inschrijven. Ook zijn er aanpassingen gemaakt in het wedstrijdregelement. Een aantal zaken werden niet duidelijk genoeg omschreven en dat hebben we nu aangepast.

Vanaf vandaag zal alle relevante toernooi-informatie te bezichtigen zijn onder de diverse tabbladen op deze website.

Ook zijn wij nog met een aantal zaken bezig die een aanvulling zullen zijn voor het toernooi. Hierover informeren wij jullie zodra dit helemaal rond is.

Het team van Cue Action Groningen en de werkgroep Open Groningen willen jullie tot slot allen van harte welkom heten bij het 20e Open Groningen op zondag 15 juli in Cue Action Groningen.

 

Cued Clothing


GO Custom Shafts

Pool Noord

Cued Clothig

GO Custom ShaftsEightball Factory

Open Groningen
M-Cube